Diensten

Renovatie
Met het renoveren en restaureren van objecten heeft Simon Kroon Schilderwerken ruime ervaring. Of het nu gaat om het aanbrengen van een nieuwe verflaag of de (deel)vervanging van hout en glas (in lood), de ervaren vaklieden van Simon Kroon doen het graag en met grote inzet.

Gevelonderhoud
De gevel is het gezicht van uw pand. Om dat gezicht in verzorgde staat te houden, is periodiek onderhoud nodig. Gebreken pakken we vroegtijdig aan, voordat ze meer schade kunnen aanrichten. Zo houden we de onderhoudskosten beperkt.

Wandafwerking
Voor het afwerken van wanden beschikken wij over een groot netwerk aan gespecialiseerde stucadoors, spackspuiters of andere specialisten in wandafwerking.

Decoratieve technieken
Simon Kroon Schilderwerken beheerst ambachtelijke technieken zoals ‘marmeren’ of houtimitaties. Dat geldt ook voor verfijnde detailleringen zoals patineren en vergulden. Wij laten historische gevels en muurschilderingen herleven.

Behangwerk
Behang is vaak de sluitpost van een mooie inrichting. Simon Kroon Schilderwerken maakt er werk van, vanuit de overtuiging dat afwerking bepalend is. Vanaf de (eventuele) verwijdering van het oude behang tot aan het pleisterwerk en het aanbrengen van het nieuwe behang.

Vloercoatings
Vloeren horen ook bij een karaktervolle afwerking. Wij leveren onder meer design vloeren, parkeergaragevloeren, balkonvloeren en vloeren met betonlook.