Over ons

Schilderwerk in de overtreffende trap. Daar staan we voor. En we voegen de daad bij het woord, al meer dan vijftien jaar. Simon Kroon Schilderwerken streeft naar perfectie, zowel in het totaalonderhoud als in de afwerking. Monumentale panden brengen we terug in de glans van weleer. Van bedrijfsobjecten maken we visitekaartjes. En na renovatie is uw woning weer in nieuwstaat. We stellen er eer in om uw verwachtingen te overtreffen.

Integrale kwaliteit
Simon Kroon Schilderwerken kiest uitsluitend voor duurzame oplossingen. Zo gaat aan iedere schilderbeurt een grondige taxatie vooraf. We zorgen voor preventief herstel, om de kosten voor extra onderhoud te beperken. En ook als de verf is aangebracht, blijven we de staat van onderhoud volgen. Met een interessant voordeel: geen schades die zich op de langere termijn manifesteren. Zo bent u uiteindelijk goekoper uit.

Goede referenties
Voor klanten zetten we net dat stapje méér. Onze schilders gebruiken de beste materialen en hoogwaardige grondstoffen. Of dat nu geldt voor fijne detailleringen of strekkende meters – wij maken geen onderscheid in kwaliteit. Goede referenties zijn daarbij de kroon op ons werk. We zijn trots op ons bestand van trouwe klanten, die telkens weer een beroep doen op onze dienstverlening. Simon Kroon Schilderwerken houdt zijn goede naam hoog.

Op het moment dat Simon Kroon in 1999 besloot om zijn eigen bedrijf te starten, was hij al jarenlang meewerkend uitvoerder bij een groot schildersbedrijf. Hij werd door opdrachtgevers geroemd om zijn inzet en betrokkenheid. Simon begon zijn schildersbedrijf samen met zijn vrouw Angelique, in de echtelijke woning. Door hard te werken en consequent vakwerk af te leveren, wist hij al snel trouwe klanten aan zich te binden. Al na zes weken nam hij zijn eerste werknemer in dienst. Inmiddels sturen Simon , Angelique en hun oudste dochter vanaf hun kantoorpand/ werkplaats aan de Parallelweg 36 te Volendam een hecht team aan van 18 betrokken vaklieden. Vaklieden die hun werk met plezier uitoefenen en hun vakkennis bijhouden met cursussen. Samen houden zij de totale regie van ieder project stevig in handen. Een bewezen formule die zich al ruim 19 jaar vertaalt in vele tevreden klanten.

Maatschappelijk betrokken
Vanuit hun persoonlijke affiniteit initiëren Simon en Angelique regelmatig sportieve evenementen. Door sponsoring draagt Simon Kroon Schilderwerken zijn goede naam uit, en toont hij zijn betrokkenheid bij initiatieven die bijdragen aan een energieke en gezonde wereld.